söndag 31 maj 2020

Dag 76 - 76:an kom, 77:an kommer så småningom

Det slumpade sig så att Dag 76 i Corona-tiden inföll just idag på min 76-årsdag. 

Började dagen med "Länge Leve Loppet" till Svassla. 5 km är pinsamt kort för en marathonlöpare, men det fick räcka och 42.30 är  ingen kanontid  precis, men uj så nöjd jag är ändå. Fin runda genom skogen. Svanarna i Grossmossen hade fått  ungar, några cykelmotionärer morsade, fågelkvitter och sol. En riktigt fin morgonrunda. Och bad i ån efteråt förstås, 15 grader i vattnet.

Det är den fina sidan i den här Sociala Distansen, bekymmersfria dagar i fritidshuset, men pandemin fortsätter ju med 37500 smittade och 4395 dödsfall i Sverige. 

Till råga på eländet är det raskravaller i USA efter ett brutalt polisingripande, och Trump och USA lämnar WHO mm mm, men man måste se ljusglimtarna:

Så " upp och nicka, sockerdricka" nu kommer det i alla fall något positivt för oss i Sverige när idrottandet drar igång igen, men än så länge utan publik förstås. Alltid något. 

Biltur upp till 2 tim är OK tycker FHM, det är fint, så vi tog en tur till Almunge där Selma bakat Födelsdags- och Mors Dags-tårta som vi mumsade på utomhus. Kanske det kommer nåt nytt i veckan hur det blir med resandet i sommar, men 2 timmar är OK för oss, då når vi alla barnbarnen i alla fall.

  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar