onsdag 29 juni 2016

Mall of Scandinavia

Jag har lite svårt att komma igång efter mitt tillfälliga avbrott. Igår kändes det nästan som en härdsmälta.

Lugnt med folk var ju fint. 
Som vanligt när vi har chansen brukar vi ta några dagar i Stockholm och bara strosa runt där vi sällan varit utan nån större mening eller nåt direkt mål. Det gick rätt bra, vädret var närmast perfekt igår och med gott om vattenhål blev det inte alltför ansträngande även om vi säkert gick uppåt en mil. Och det är inte så speciellt mycket turister i Stockholm än.

Men framåt sen eftermiddag blev det andra bullar. Vi tänkte avsluta dan med ett besök på Mall of Scandinavia. Där gick rullgardinen ner för mig.

Jag springer gärna ett marathon, går långa sträckor i skogen, tränar hårda pass på gymmet och jobbar gärna långa dagar på stugan, men att gå runt i stora köpcentra är jobbigare än allt annat. Jag satt några gånger som en zombie utanför affärerna utan att ens gå in, än mindre kunde jag väl komma på bra saker vi borde köpa. Mitt bidrag till inköpen var ett diskställ på Granit för 329 kronor.

Prylar och grejer och ännu mera grejer

Var det värt besöket då? En himla massa affärer och en massa restauranger men det finns det ju i vilken småstad som helst. Några affärer hade lite annorlunda prylar som jag inte sett förut, det kan ju vara fint, och även om några trendiga affärer var lite väl dyra så fanns det andra med mer normala priser. Som en ny grillvante för 40 kronor, det var rätt OK. Jodå, även om jag blev tröttare än vanligt så var det väl OK. Klart det behövs affärer.

Men att avsluta en aktiv dag på ett köpcentrum är inte så smart men nu har vi har vi i alla fall sett hur MoS ser ut. Stort och en massa affärer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar