onsdag 22 november 2017

Trivialiteter och bagateller

Jag skäms lite ibland för nivån på mina inlägg. Jag borde jobba mer för att förbättra världen istället för för att dilla om ostpriser och döstädning och sånt.

Men "vadfanfårjag-Östling" har jag kritiserat och han avgick idag och i går avgick Mugabe som jag också har tagit i örat, så lite påverkan på världen har jag allt. Och jag har nämnt de flesta  aktuella hashtaggar i svallvågorna efter #metoo, den senast jag såg idag från fackföreningsrörelsen #ickeförhandlingsbart. Nån har jag säkert missat, men här är dom i snabbrepris:

#metoo #tystnadtagning #medvilkenrätt #teknisktfel #närmusikentystnar #imaktenskorridorer #visjungerut och nu alltså #ickeförhandlingsbart. Sen kan mina läsare titta vidare på alla berättelser.

Tillbaka till några bagateller:

Jag hade glömt förmiddagsföreställnigen med Monica Zetterlund-låtar igår när Margareta ringde från gymmet och tyckte vi skulle ses där när hennes gympass var klart. Oj - direkt från gymmet i träningskläder lite småsvettig till Teatersalen på Växhuset! Det blev jag imponerad över och på väg hem smög vi in på kinarestaurangen och tog en lunch också. En förebild för dom som är allergiska mot motion när vi äldre rör oss på stan i svettiga motionskläder!

Where everybody knows your name...(Cheers)
Och vid ett tillfälle idag hade jag anledning att hälsa på kille som så väl känner igen mig. Ett kort Hej åtminstone! Men helt omöjligt! Surmule! Han kämpade hårt för att ignorera mig. Jag förstår, jag är inte fin nog. Sånt kan också hända i Mitt Sjuttital. Men vem bryr sig! 

Viskleken i praktiken: Berättade för några kompisar om vår Anders motionsrunda runt Mont Blanc, 17 mil på 42 timmar. Den historien har berättats vidare med muntlig tradition och var en gång Mount Everest runt och senast idag var det 42 mil på 17 timmar, det hade varit 42 världsrekord på raken, ingen liten bagatell.

Nu är det utrett och nu går jag på After Work på Pitchers. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar