måndag 20 augusti 2018

Succé för min pensionärsblogg

Framgångarna bara fortsätter! I min videoblogg, "In my seventies" har jag vid ett tvåtal tillfällen haft två gilla och någon gång tom fler och nu i min pensionärsblogg "Mitt Sjuttital" ser jag att på bara några dar ökade antal besökare med över 30 procent!  Framgångarna bara fortsätter!

Klart att det finns ett behov av bloggar för äldre och jag har under ett helt decennium svarat för den tjänsten för mina ålderskamrater  men en 33-procentig  ökning av antalet besökare på en vecka har jag aldrig varit med om.

Jag säger som King Louie: "Jag har nått opp, till högsta topp, men ändå är jag ej nöjd!"

Besökarsiffrorna är en sak, men det jag alltid saknat är en återkoppling till besökarkretsen, men jag känner på mig att nu, när jag är så etablerad kommer det att lösa sig. I och med valet 2018 kommer jag att ha ett extra stort ansvar att förklara politiska frågeställningar, trösta och muntra upp dom som gått på pumpen med sitt parti och höra med segrarna hur dom ser på livet. Och förutom politiken finns det så mycket annat som trycker mina ålderskamrater.

Sjuttitalister! Förenen eder! Prenumerera på er vägvisare genom livet mot okänt mål, läs och följ dessa rader så kommer vägen att vara lättare för er att streta fram på!

Spännande nu: Förra inlägget började lite trevande med 3 läsare, jag själv och Margareta som läste inlägget två gånger. Så plötsligt hade inlägget fått en läsare till och alltså ökat med 33 procent! Nu är jag spänd över att se om utvecklingen håller i sig.

Snart, om några veckor, har jag mitt 10-årsjubileum som pensionärsbloggare. Förväntningarna här på redaktionen är uppskruvade inför festen. Vill du vara med på festen så kan du göra en notering i kommentarsfältet i det här inlägget och ange varför just du vill vara med och fira. En lycklig vinnare kommer att utses!

1 kommentar:

  1. Spännande med 10-års jubileum! Vi vill gärna vara med på festen, kanske kan vi då få lära oss mer om bloggandets hemligheter från en expert! Hälsningar från A, CJ, C och E

    SvaraRadera