lördag 4 augusti 2018

Oh Lord it's hard to be humble

....
Snyggt!
......
When you're perfect in every way
I can´t wait to look in the mirror
Cause I get better looking each day
To know me is to love me
I must be a hell of a man
Oh Lord, it´s hard to be humble
But I'm doing the best that I can

Efter ett halvår med bloggen i träda och gott om tid att fundera så har de här visdomsorden stått upp allt tydligare för mig - I must be a hell of a man! 74 år, i blomman av min levnad! Så jag kan helt enkelt inte låta världen vara utan mina visdomsord allt så mycket längre.

Under min frånvaro på nätet har inget i Sverige varit sig likt. Vintern var konstig och våren också. och sen en sommar som ingen nu levande nånsin varit med om i Sverige. Har mer känts som Medelhavet.

4:e augusti idag och valet närmar sig, men ingen riktig sprutt på valtempen än här på Stentorpet. På Facebook har jag fått lägga mina SD-vänner i frösaboxen, jag orkar inte med dom. SD kommer säkert att göra ett bra val och så klart att alla inte behöver tycka precis som jag (även om allt skulle bli så mycket bättre då) men debattklimatet på Facebook var så oborstat och obegåvat så jag väljer bort dom tv. Men ett intressant val blir det. Vare sig Kristersson eller Löfven blir statsminister. Eller Åkesson.

Vänd-Tia har varit favoritspelet senaste veckorna och det är intressant att Selma,7 år, är den allra största experten. Hon har en klockren analys av vad som är de bästa dragen och har knutit upp svansen på mig hela tiden. Intressant hur hon så självklart förstår vad som är bäst. Där är det lätt att va´ humble och inse att inte alltid gammal är äldst.

Samma sak i Snapchat som jag kämpar med att försöka förstå och hela tiden får fråga Nelly som är champion i den grenen. Men bortsett från Snapchat och Vänd-Tia så......

Och i nästa vecka så ryker sommarfrisyren - I get better looking each day.

Så nu är bloggen uppfriskad igen. Så får jag tänka lite mer vad jag ska skriva nästa gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar