måndag 11 december 2017

Still around guys, still around!

Efter att World Trade Center rasat 11 september kom en kille stapplande ut ur bråten och ropade till fotograferna. Still around guys!  Det där har visats 100-tals gånger på TV och har fastnat i min förvirrade hjärna. Det känns som jag måste dra till med det idag efter att ha sett min Facebook-årsredovisning för 2017. Jag verkar ju inte ha gjort nånting 2017, men "jag är still around, guys"

Jag knappar ju på min blogg mest varje dag inför tomma läktare men jag har varit väldigt anonym på mina andra kanaler i år, tack Facebook för påminnelsen. Ska skärpa mig 2018!

Det är kul att folk skriver en rad på sina Sociala Medier om man gjort nåt bra, och annars också. Kanske får lite medhåll eller tom beröm. Men jag har bekanta som önskar Gomorron och Gokväll mest varje dag, dom har jag satt i karantän för det är ju lite mycket, och andra har dagliga visdomsord, ja flera gånger om dagen, att man ska vara snäll och glad, dom hamnar också i utvisningsbåset, så plockar jag med dom efter några månader om dom lugnat ner sig. Varje dag orkar jag inte få dåligt samvete.

Lifs falukorv i ugn
Men självklart: till 100% bestämmer man själv hur och vad man vill kommunicera. Kul att se några semesterbilder eller en kommentar till nåt aktuellt i samhällsdebatten. En bild från vad man gjorde igår eller delning av ett bra inlägg nån annan gjort, kanske kan man tom påverka andra.

Skrytsamt skryt gillar jag inte, men lagom.... 1000-kronorschampagne såg jag häromdan, det känns onödigt, lagom är bäst. Matbilder uppskattar jag särskilt när Västeråsprofilen Anders Lif visade sin lunch, Falukorv i ugn blev det när han hade hand om maten! Blev påverkad, det ska jag bjuda Margareta på så blir hon glad. Lite skrytigt kanske, men klassisk 70-talsmat.   

2018 ska bli mitt genombrottsår på Sociala Medier. Då firar mitt bloggande 10 år och jag ska bli lite mer aktiv på mina andra kanaler också Still around guys!

                           

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar