söndag 31 december 2017

Jubileumsåret 2017 slut, nu kommer jubileumsåret 2018

Så är jubileumsåret 2017 slut inom några få timmar och vi ska festa av de sista skälvande minuterna som sig bör med mat och dryck, hög musik, hurrarop och partyhattar hela dagen ända till 24.00.00.

De strävsamma jubilanterna 
Det började redan i januari och sen har det hållit på. Kulminerade möjligen på Malta 23 mars och sista jubiléet för året var just idag, min 74:e nyårsafton! Grattis till mig själv. Måste bli en extra bulle till eftermiddagskaffet idag.

Nu väntar jubileumsåret 2018 och det blir ett enda långt festande dagarna i ända när alla jubileum avlöser varandra. Börjar redan på tisdag med Caspers 20-årsdag där huvudpersonen visserligen inte är på plats, men vi ska fira honom ändå, också då med en extrabulle till kaffet. Är det fest så är det.

På Vip-balkongen samlas de trognaste läsarna! 


Sen rullar året på och det finns alltid nåt vi kan fira lite extra om man har lite fantasi. Att solen skiner två dar i rad, eller att det regnar en hel vecka t.ex. Då smäller champagnekorkarna.

Jag gjorde ett dåligt förarbete idag så jag har inte riktigt koll på "riktiga" jubileer 2018, ska reparera det så snart jag publicerat det här inlägget. Men ett "riktigt" jubileum har jag  när jubileumsåret kulminerar:


                        tisdagen den 4:e september   

Då kommer det att festas och dansas på lokal, på nattklubben Royale där Vip-balkongen och kanske hela lokalen kommer att vara bokad. Mitt bloggande fyller 10 år och jag räknar med att mina läsare slår på stort, bjuder flott och förgyller kvällen så storslaget som det bara går!

Och tills dess ska jag räkna ihop hur många tusen visdomsord jag delat med mig alldeles gratis på mina bloggar. Vi ses på Royale!

Men först ett Gott Nytt År!

       

1 kommentar:

  1. Detsamma önskar jag Dig! Ser fram emot fortsatt trevlig och rolig läsning!

    SvaraRadera