lördag 26 december 2020

Nu börjar vaccineringen

Första laddningen räcker till 4900 personer. Men det kommer mera och jag räknar med att min första dos kommer under januari och att jag får den andra senast 28/2. För optimistiskt kanske, men sen är jag fri!

Lussekatter och risgrynsgröt

Julaftonen firade vi utomhus i Almunge så länge det var ljust och på kvällen träffades alla var och en hemifrån sig i en Teams-session framför sina datorer. Vi fick tom på distans närvara när tomten kom till Almunge! För en gångs skull sken solen på oss, lite blek och var väl inte så värmande men det blev ju trevligare så.

Glögg och hamburgare i trädgårn
Juldagen åt vi lunch utomhus i Stentorpet.  Hamburgare med bröd, är kanske inte traditionsenlig juldagsmat men smakade suveränt där vi 70+-are fick sitta fint under tak i korgstolarna. 

Ovanligt julfirande 2020. Återstår att se 2021 och framöver om det här är en återkommande tradition. Kanske så här man firar jul i världen fr.o.m. nu?

Tomten kom till Almunge
Nej,  till nästa år redan är det nog mer som vanligt när alla är vaccinerade. Med ett undantag:

Teams, Zoom och sånt som man nu använder allt mer på jobbet används nog också allt mer även för oss andra. Fint om vädret är dåligt eller om tiden inte räcker till.    

Vår  klan har skött sig så bra man kan begära. Skulle vi åka på en Covid-19-smitta nu innan vi har fått våra sprutor känns det orättvist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar