torsdag 17 december 2020

Jag blir nog inte smittad av Corona

Det kanske är stöddigt, men jag tror jag klarar mig från Covid-19, Corona.

Jag har inte haft munskydd en enda gång men visst har jag någon gång kommit lite väl nära någon och  tom glömt tvätta händerna extra noga någon enstaka gång och det skulle väl vara det då, att man har maximal otur just vid såna tillfällen men jag är så till 99,9% noga så det vore orättvist. Kommer inte att hända, jag kommer inte at få Corona.

Gott om parkering
Vi har hittills handlat i tidiga morgonen och tänkt att det är bra, men vi har sett att fler och fler tänker så. Det är inte så lugnt på morgnarna längre, så igår ändrade vi rutinerna. Nu handlar vi åtta-halv nio på kvällen. Mycket bättre!

Lugnt på Stora Coop på Stenby igår så det här är bättre än att morgonhandla.  Det var bara lite segt att sitta och vänta på att det skulle bli kväll så vi kunde åka till affären nån gång.  

Vi glöggfikade inomhus häromdan med några grannar, riskabelt? Inga symptom och vi satt på 3-4 meters avstånd. Viss risk förstås men känns ändå OK nån enstaka gång. 
 
Det här är för trångt. Nej tack!
Di Spagna, vår närmaste restaurang, ser inbjudande ut när jag varje dag går förbi den på väg till stan. Så trångt det var där en gång, nu är det så glest mellan borden. Vi är så sugna att prova men törs man? Söndagar är en dålig utedag i Västerås eller bra i Corona-tider. Eller är det för riskabelt?

Och utomhus på stan, där kan man väl inte bli smittad? Om man ser till att aldrig komma för nära någon? För visst rör vi oss utomhus på stan. Eller är det bara som jag tror? Att det är riskfritt alltså.

Jag har fått för mig att jag blir nog inte smittad av Corona. Och i januari blir jag vaccinerad!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar