fredag 11 december 2015

Lugn julhandel

Torsdag lunch och jag tog en promenad till stan för att handla lite till jul. Men det var riktigt lugnt på stan.

Min favoritleverantör
Började på Clas Ohlson som vanligt och stod lite lagom förvirrad för att välja rätt patron till skrivaren när en säljare kommer fram för att hjälpa mig. Det tror jag aldrig har hänt där förr så där spontant, har dom kanske fått tillsägelse att ge extra service för att vi kunder ska fortsätta att handla i citybutiken.

Annars går jag ju där minst 2-3 gånger i veckan så dom känner säkert igen mig, det kanske var en "trogen kund"-service. Jag tackade för hjälpen och han sa "säg bara till om du vill ha mer hjälp". Så jag har numera en personlig säljare på Clas Ohlson som jag förstått att en del kvinnor har i klädaffären.

Rätt lugnt
Så hamnade jag på Akademibokhandeln. Rätt lugnt där också men inom sekunder kom en kille fram och ville hjälpa mig med goda råd. Jag avböjde men efter en stund kom han igen och frågade hur det gick och pratade en stund med mig. I kassan var man också lite pratsam och slog in det jag köpt i fina paket. Jag gick förstås med som medlem i Akademibokhandeln.

Jag var på fler ställen också och det var oroväckande lugnt på stan. Den där 30-40-lappen det kostar att parkera sin bil i city några timmar gör folk dumsnåla så det blir Erikslund och Hälla i stället. Kanske det var därför jag på Stadium inte hittade några bra inneskor för gymmet, sortimentet var lite magert där i går när kunderna sviker, men nu är jag på väg till Intersport i stället för att se om dom har några billiga och bra inneskor till gymmet.

Nej, det är ingen julrusch, folk åker väl till Mall of Scandinavia i stället, men nu tar jag mig en promenad till Västerås City och ser om julruschen har tagit sig mer idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar