tisdag 29 augusti 2017

Första barnbarnet flyttar hemifrån

Det är ju störst för föräldrarna förstås men en milstolpe för mormor och morfar också!. Och inte bara flyttar hemifrån, han lämnar landet också! Tillsammans med sin "fjälla".

Världen ligger öppen!
Om det är en permanent eller tillfällig emigrering  återstår att se men lycka till med jobb och bostad! Vi kommer och hälsar på. Av en tillfällighet är halva klanen också på Arlanda idag och i morgon för diverse resor för  jobb, konferens, löpning i Alperna och lite semester. Och vi åker också söderöver i morgon. Men vi nöjer oss med Västerås.

Förr tänkte vi att det vore fint att bo i södern nånstans under vintern och det kan ju vara ett ekonomiskt lyft läser man, men det har vi inte tid med, som pensionär har man för mycket att göra.


Gänget med joggingskor är redan
på plats nu på eftermiddan 
En månad i vinter kanske om vi kan komma överens om ett bra resmål, vi får börja planera, men att traska runt i solen i Spanien eller Thailand halva året lockar inte längre.

I stugan är det mesta avklarat inför hösten och idag fixade jag det sista som måste göras, översynen av vårt dåliga avlopp. Inte alltför roligt jobb, men det är OK.

Badtempen i ån är fortfarande dräglig, jag testade den nyss, men i morrn packar vi och gör en liten resa vi också, 4 mil till Västerås. Men sen skulle det inte förvåna om vi är tillbaka redan till helgen...  

1 kommentar:

  1. Casper Widmark30 augusti 2017 13:00

    Kul att min flytt dök upp på bloggen. Låt oss Skypea snart, så får jag berätta lite mer hur det går. Ni är väldigt välkomna till soliga och varma Stuttgart, men jag rekommenderar att ni väntar tills jag vet hur jag ska bo! :)

    /Casper

    SvaraRadera