måndag 23 januari 2017

The party's over

Den här måndan har vi det gemensamt med Trumpen i USA att vi på var sin kant sitter och sjunger på Nat "King Coles gamla fina sång "The party's over, it's time to call it a day". Men Trump har nog mer ont i huvudet än vad vi har när både Trumpen och vi har firat och festat i helgen!

Djäkneberget får fem plus
Men tillbaka till allvaret idag, tvättstugan för vår del och Trump sätter igång med sina väsentligheter som att skälla på media...

Restaurangen på Djäkneberget är en fullpoängare som vi ofta går till för att fira lite extra. Dom har som vanligt haft semesterstängt i januari och öppnade igen just i lördags på vår firardag och det var fullbokat! Det finns måhända finare restauranger men inte många mer personliga, en favoritrestaurang! Och en favoritutsikt över stan som jag har överst här i Mitt Sjuttital.

Fru padda lever farligt
Konditor: Ellen
Firandet fortsatte sen  lite livligare på söndan och det blev full poäng där också, grillat! Och här blev det tårta a lá Ellen. Fullt ös på partyt i stugan och fullsatt här också med hela klanen!

Och en som inte ville missa festen var vår lilla kamrat på Stentorpet, fru padda. Fru tror jag för dom är större än herrarna och den här var riktigt stor. Men hur kunde hon få för sig att ta en promenad på snön den 22 januari? Hon skulle väl fortfarande sova i en lövhög! Lite orolig blev jag för vår lilla vän för även om det är plusgrader nu så kan februari bli nog så kall. Hon kröp in under ett av husen och hoppas hon hittade nåt att skyla sig med så att årets fest för fru padda inte redan är slut innan det börjat.

Första partyt för året är över, men 2017 blir lite av ett partyår för klanen, nöjesredaktionen i Mitt Sjuttital kommer att ha fullt upp att rapportera. Håll i hatten!


      

     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar