lördag 28 januari 2017

Mitt liv på Sociala Medier

Jag har haft fullt upp idag med mina nätaktiviteter.

Jag började tidigt i morse med några rader på ett bra blogginlägg som jag fick en idé till. Sen kom det några angelägna mail som jag fick greja med i stället. Hamnade på att skriva lite på en hemsida och försökte sätta mig i ett program som jag inte förstår riktigt. Och allt tar sån tid så det där blogginlägget fick ligga till sig. Instagram har fått en ny funktion för live-sändningar såg jag i tidningen hur fungerade det, det fick jag lov att kolla. Men nån live-sändning vågade jag min inte på, det kör jag i morgon.  

Sen blev det en tur till stan och eftermiddan gick åt till att jobb med mina bilder i bildarkivet och det där blogginlägget jag hade börjat med tog jag och slängde i papperskorgen. För jag kom på att det i stället var hög tid att skriva lite om Rock Everybody-körens nästa framträdande. Men Facebook hade ändrat lite på hur man uppdaterar en FB-sida så det tog lite tid att försöka förstå hur man skulle göra.

Allt tar sån tid, men det är värt jobbet för den här anspråkslösa notisen på Facebook om körens nästa framträdande blev delat, gillat  och kommenterat på ett litet kick och nu ser jag att det på några timmar nått ut till 1000-tals människor, jag slutar aldrig att imponeras hur man kan nå ut till folk med Sociala Medier alldeles gratis. Men hur många som sen orkar ta sig ner till konsert är en annan sak, men bra många känner till det i alla fall.

Jodå, det blev ett inslag på Instagram också för mina vänner där, och Twitter också. Och till sist en stund vid datorn för en kort summering av dagen. Så här är livet i Mitt Sjuttital, men idag blev har jag allt rört mig mer på mina Sociala Medier än jag brukar, men jag är rätt nöjd. Redaktionen har idag nått ut till 1000-tals läsare och det kommer att bli smockfullt på vår nästa konsert!

Redaktionen stänger nu och drar sig rätt nöjd tillbaka till en stund framför TV:n. Stjärnona på slottet eller Max Raabe?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar