tisdag 17 januari 2017

Svartlistad av AdSense

Mitt Sjuttital är svartlistat för reklam hos AdSense, dom som sköter reklamen i Google-miljöer på internet.

Det är ju lite roligt att vara bojkottad och non grata. Svartlistad av ett så stort företag blir man nästan extra stark och än så länge är som tur är inte själva bloggen svartlistad hos Google, jag får vara glad för det. Men jag kommer nog av och till att köra mitt eget race och utmana stora AdSense och köra lite egen reklam. Och hoppas på kontakter och gratisprover. Idag handlar det om fötter, ett ständigt aktuellt ämne bland äldre och det var ämnet i gårdagens "Fråga Doktorn". Jag såg inte det programmet men har några tips ändå om fotprodukter:
Nagelsvampens
stora skräck

Fint som snus
En favorit i repris är Foot Care som jag skrev om i höstas men det kan jag ta upp igen, effektivt mot nagelsvamp. Inget mer att tillägga till det jag skrev i höstas.

Sen åkte jag på sprickor på hälarna och provade Scholls. Suveränt! Egentligen var sprickorna borta efter en enda behandling! men jag har kört på några dar ändå, det kanske är bra så att sprickorna inte kommer tillbaka.

Och till sist en blänkare om några riktigt bra strumpor. Dom jag köpte på HM runt jul var helt värdelösa. Men nu har jag hittat min strumpleverantör, Thuns i Almunge! Dom får gärna reklamutrymme här i Mitt Sjuttital och skulle dom vilja honorera mig så är det bara ett plus. "Bamboo Strumpa", trepack för 79 kr, jag kommer aldrig köpa andra strumpor. Jag är noga med strumpor, ska vara rätt tunna och sitta rätt tight precis som mina Bamboo. Jag köpte en annan variant också "Walking Bamboo" men dom har jag inte hunnit prova än. 29 kr/st, Dom är säkert lika bra. Thuns och Bamboo kan det där med strumpor!

"Man ska vara rädd om sina fötter" sjöng Birgitta Andersson och jag sköter mina riktigt bra numera.

Här ser ni AdSense, jag klarar mig rätt bra utan er!
 

1 kommentar: