söndag 28 juni 2020

Dag 104 - Sällskapssjuk av Corona

Social Distansering gör folk sällskapssjuka.

Häromveckan hörde en gammal granne av sig. Vi blev vänner på Facebook och skrev lite till varandra och han tyckte det skulle vara kul att träffas. Inte läge just nu, men det kan väl bli och nu har vi ju Facebook-kontakt.

Så här glada blev vi när vi träffades
Så tog det inte många dagar förrän en gammal ungdomskamrat hörde av sig och han tyckte det skulle vara kul att träffas, och där slog jag till för en träff. Vi blev tre stycken som träffades utomhus på en folktom uteservering med FHM-avstånd. En kopp kaffe och en bulle. Unga grabbar som blivit gamla gubbar, men nu i Corona-tider blir man lite sällskapssjuk och historier som lagrats i 50 år och mer blir bara bättre och mustigare.

Kvällspromenaden i går tog vi till badet i Silvköparen där campingen var knökfull, lite väl packad? I skuggan under ett par träd i slänten ned mot badet såg vi två par bekanta som tagit med kaffekorgen och campingstolarna för att prata av sig några timmar och titta på alla badande. Vi slog oss ner vi också för lite prat om barn, barnbarn och livet. Det är lite segt nu tyckte vi allihopa. 

På vägen hem gick vi över järnvägsspåren. Det borde jag inte skriva här för det är olagligt där böterna ligger på 1.500 kr, tror jag, men vi såg oss för ordentligt. Varken tåg eller några poliser.  

IRL-träffarna blir lite väl sällsynta nu och i takt med det ökar sällskapssjukan, men 

                    HÅLL UT och HÅLL AVSTÅND!           

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar