onsdag 10 juni 2020

Dag 86 - Inte bara Corona

Frukost på distans
Även om allt handlar om Corona händer det annat spännande också. Idag skulle Palme-mordet lösas t.ex. Efter 34 år!

Såklart det var spännande, skulle mordvapnet ha hittats? DNA? Låg CIA eller Sydafrika bakom mordet? PKK? Nej så dramatiskt blev det inte, allt tyder på att mördaren var Stig Engström, Skandiamannen, som från dag 1 varit intressant men missats av alla utredare men pekas nu ut och i Mitt Sjuttital nöjer vi oss med det. Visserligen lite av ett antiklimax men vi tar det som en sanning. Mordet är löst.

Men Coronan är just nu viktigast. För första gången sen i mars har vi vågat bo borta, två nätter till och med. I gäststugan i Almunge med strikt iakttagande av distans. Frukost för oss själva utomhus på den helt nybyggda uteplatsen och övriga måltider också på behörigt avstånd. Så märkligt.


Om nu Palmeutredningen slutade med ett antiklimax så blev Selmas läckra chokladmuffins som hon bjöd på utomhus på behörigt avstånd en desto större fullträff. Sju små kaniner med nos och varje morrhår satt perfekt!  
Rena mästerverken av en mästerkonditor4 kommentarer:

 1. Jag hade samma problem med bilder. Efter ett tag funkade det, men det tar lång tid, om jag väntar ett tag dyker bilden upp till slut. Fast går inte med för många samtidigt. Går också att växla tillbaka till gamla gränssnittet. Hoppas den här funktionen får lite mer kärlek!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är provar mig fram. Kanske finns nåt att läsa

   Radera
  2. Mitt bästa tips är bara att andas och vänta. Efter en dryg minut just nu så dök mina bilder upp i bloggen

   Radera