måndag 20 juli 2020

Dag 126 - Mitt liv som hund

Nu har det redan gått 4 månader och jag är fortfarande klassad som att jag tillhör en riskgrupp.

Det kändes snällt från början att FHM och regeringen ville se mig som frisk och fortfarande kvar i matchen, men nu vet jag inte om jag tycker det är så roligt längre. Såklart jag vill hålla mig frisk och håller mig fortfarande på min kant men man blir inte direkt piggare av att tillhöra en riskgrupp.

Det är lite av ett hundliv att inte längre få sitta med vid honnörsbordet så en tanke har slagit mig, ska man räkna tiden på ett annat sätt nu i "Mitt liv som hund"?
Nu är det sista chansen
för vår Kyl/Frys

Om jag nu lever ett hundliv: Fyra människomånader är 28 hundmånader. Den här våren har jag i så fall åldrats 2,5 år och närmar mig 80!

Jag känner mig ju allt tröttare numera och nu förstår jag. Livet för oss i riskgrupperna i Corona följer samma tid som de små vovvarna där varje dag motsvarar sju hunddagar. Hej va det går, snart jul.

Nä, nu var jag neggig igen, det ska jag ju sluta med. Det kanske var ösregnet idag och det att vår kyl o frys säckade ihop igen för andra gången den här sommaren, men vad gör det om hundra år. Frysen börjar ta sig igen ser jag nu, och regnet har dragit över. Men säckar frysen ihop en tredje gång så har den gjort det för sista gången!

Värre att Covid-19 tog 20 pers till senaste dygnet och totalt har 5639 dött. Det ska bli intressant när allt summeras och man verkligen kan jämföra samma siffror i olika länder, har Sverige gjort rätt eller fel?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar