torsdag 9 januari 2020

Musiksmak ska man inte diskutera

Det må så vara att min musiksmak, 50-60-70-talsrock,  en gång kommer att vara utdöd och bortglömd, men här och nu håller den fortfarande efter uppåt 70 år!

Numera finns det ju så många musikstilar så dagens musiksmak blir nog mer kortlivad, kanske inte Asap Rocky spelas så ofta 2090. Det kommer nya musikstilar allt oftare och självklart tycker unga idag 2020 att Presley är rena stenåldern men all musik kan man väl lyssna på ibland, även stenkakor från slutet av 1800-talet. Man behöver väl inte älska det för att ibland kunna lyssna på det.

Den här börjar vi med, få se om massorna köar upp på biljettexp. 

Med det sagt är det ett stort nöje för marknadsföringschefen i rockkören Rock Everybody att få meddela att vi idag på Facebook annonserar ett högintressant evenemang med en doft från den ursprungliga rockvärlden på 50-talet. En konsert med 150-160 körsångare i Rock Everybody tillsammans med 50-60 körsångare i Generationskören i Arboga och det populära bandet The Ryders toppat med ungdomsbandet från Kulturskolan, 5 grabbar i 16-17-årsåldern som kämpar med rockrytmer som dom inte är vana med. Men en föreställning utöver det vanliga!

Två föreställningar med 500 pers per föreställning och redan idag när kampanjen för evenemanget drar igång på allvar är mer än hälften sålt. Och jag är nyfiken på hur många av mina jämnåriga kamrater på Facebook, IRL och från bastun på Actic och andra jag känner som dyker upp. Arbetskamrater etc. Gamle chefen kanske? Nej, knappt någon är tipset.

Det känns lite som det där att ingen blir profet i sin hemstad. Men en bra föreställning blir det!   

1 kommentar:

  1. Ojdå, slutsålt redan efter tre veckor!! Grattis till dig som fick biljett.

    SvaraRadera