onsdag 31 oktober 2018

5:2 bästa dieten

Vi vann! Fyra par fick på TV prova var sin diet under en månad, 5:2 - LCHF - vegan -livsmedelsverkets, och 5:2 "vann" Förstås. Fina värden. 

5:2-fastan vann!
Jag har tappat räkningen på åren sen vi började med 5:2, 5 år? Men vi har varit lite slappa senaste tiden. Blivit allt mer 6;1 eller ibland 7:0, men nu fick vi blodad tand igen. Så nu, lagom till julstressen kör vi igång igen lite mer strikt, kanske tom väger maten. 5:2 och livsmedelsverkets rekommendationer på 5-dagarna är helt klart våran grej!

Sen verkar det vara våran grej att hamna på stans dyraste villagator. Det har vi ingen nytta av alls mer än att det var lite kul när jag läste om de 25 dyraste gatorna i stan.

Uppväxt på Drottninggatan, den kom på plats 4. Så bor vi nu på Katrinelundsvägen, den kom på plats 8. Född på Vegagatan, plats 17. Dessutom hade vi nästan 10 år på Gustavsgatan som borde komma ännu högre upp, men där säljs så få villor så den gatan räknas inte. Bara våra 25 år på Stålverksgatan avviker, men den var bra den också även om den inte platsar här. Men lite kul var det det.

Så kan man darra lite inför framtiden. En hyresrätt på Katrinelundsvägen, vad händer med den om olyckan skulle vara framme och M och KD tar över och börjar skramla med marknadshyror. Då är det inte så glassigt att ha hamnat på plats nummer 8 på den här fina listan.

I värsta fall får vi dra in på matkontot och gå över till 2:5            

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar