måndag 8 mars 2021

Ingen vaccin i sikte


Nu har det gått några veckor utan nya inlägg här men Coronan härjar vidare med nya restriktioner. Stänga ner helt säger några (Annie Lööf, Centern) och andra demonstrerar och påstår att pandemin är en bluff (Frihet Sverige). Vilka nissar - "Fängsla Löfven" ropar dom men dom åker nog på böter för såna här tilltag. Inte för det där med Löfven, men att ordna stora demonstrationer när maxgränsen är 8 pers!  

Vårsolen börjar värma
Och vi kör vidare  med Social Distans och kollar TV-serier och filmer på Netflix och Svt. Några ytterligheter: 

"Emily i Paris" smårolig och fina Parisbilder, men kanske yngre gillar serien bättre med ständiga restaurangbesök, ständigt nya partners och snabba repliker så att jag måste trycka paus lite då och då för att analysera och hänga med i handlingen. 

Då var det enklare med "Frantz", svart vit tysk/fransk film med långsamma dialoger och fina miljöer från 1919. Och så alla filmer och serier däremellan. Man behöver inte ha långsamt.

Och i veckan ska jag äntligen ta tag i mitt hörselproblem när jag efter 1,5 år äntligen blev kallad till lasarettet. Ett hopplöst problem eftersom det inte går att göra nåt åt Tinnitus, men jag slog ändå näven i bordet så jag blir nog bra bemött på ÖNH-kliniken.  

Ingen vaccin i sikte i regionen och 13.000 dödsfall nu i Sverige.   
   

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar