torsdag 11 mars 2021

You never can tell

Det är en minnesdag idag, 11 mars. Inget datum att fira men att minnas och många vet nog precis var dom var när dom fick beskedet om pandemin och en påminnelse att man inget vet om framtiden. You never can tell.

Man hade läst om det förstås och hur eländigt det var i Italien men Sverige såg ut att slippa Coronan, i alla fall kunde det väl inte bli så farligt här.

Vi satt hemma hos bekanta och lyssnade på några av sångerna som Rock Everybody skulle ha på konserten om 10 dar, framför allt Chuck Berry-låten där vår gemensamma bekant Lage var solist men just den låten visade sig vara ett dåligt omen när jag samtidigt råkade snegla på mobilen och och såg att nu var det stopp för sammankomster över 500 pers och direkt förstod jag att nån konsert för rockkören skulle det inte bli av. You never can tell! 

Men att det fortfarande ett år senare skulle vara "körförbud" för körsång kunde man ju aldrig aldrig kunna tänka sig den där dagen 11 mars då Sveriges första dödsfall i Covid-19 konstaterades. Över 13.000 idag

När kommer pandemin att klinga av och när kommer vaccinet?

Svårt att veta och som Lage och rockkören skulle ha sjungit på konserten:

"C'est la vie" said the old folks, it goes to show 

                          YOU NEVER CAN TELL! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar