fredag 12 januari 2018

Livet går vidare

Nu rullar det på.

Det händer så mycket i Mitt Sjuttital, men så lite jag hinner dokumentera här. Så nu får mina läsare fundera själva ett tag och undra vad som händer med gamle gubben Widmark.
Fredag och dagens träning gick ovanligt bra  

Vid dagens pass på Actic dök två nyopererade träningskamrater upp på träningen igen, livet går vidare även om man blir vissen mellan varven i den här åldern. Min Tinnitus tar sig och blir allt kraftigare, men där hjälper ingen operation men en stödgala på SVT för att samla in några 100 miljoner till forskningen kanske kunde göra skillnad.   

Men nu tror jag jag bara satsar på Facebook och Instagram ett tag, då behöver man ju inte skriva så mycket och det är ju där folk finns.

Och just idag läser jag i tidningen att Mark Zuckerberg har annonserat att Facebook ska bli lite mer socialt i sin största förändring någonsin. Dom vill ha mer kommentarer, så det är klart att man vill hänga med! Vilken timing av mig att jag tänkte så här just idag innan jag hunnit läsa Aftonbladet, man kunde tro jag ingår i ledningsgruppen för Facebook. Har du missat det kan du höra vad man säger på Aftonbladet här

Mitt behov av att skriva får jag tillgodose på annat sätt.

Hej på ett tag! Livet går vidare och Mitt Sjuttital rullar på i raketfart!

Med vänliga hälsningar,

ÖW.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar