torsdag 11 januari 2018

Business as usual

Nu är det oxveckor och klockan är ställd på morgnarna. Allt är som vanligt igen.

Årets första styrelsemöte igår med många punkter nu på Att Göra-listan, träningarna är igång och idag kör vi 5:2 igen. Jag har glömt hur man rullar tummarna.

Här är några nedslag i Mitt Sjuttital bara för att få upp farten i den här spalten efter några dagar AFK:

* Tvättade bilen i förrgår för jag tänkte den kunde få stå rentvättad i källarn några dar men det var ju meningslöst. Vi behövde veckohandla per bil idag och nu tvättar jag den nog inte förrän de första vitsipporna slagit ut.

* Min skrivare lever sitt eget liv och har gett mig gråa hår några dagar. Fungerat fint från mobilen och surfplattan men inte från datorn. Jag börjar bli för gammal för sånt här. Behöver support och ingen av mina yngre närstående har tänkt tanken att bosätta sig inom gångavstånd från klanens gamlingar. Men hur det nu var så fick jag igång skrivaren igen, men gu' vet vad jag gjorde. Men det börjar bli lite jobbigt med IT.
Min barndomskamrat o jag ska på läger. Till Kisa.

* Vi har ibland synpunkter på vår hyresvärd, men vid tre tillfällen i rad har jag bett om support och inom minuter har felet åtgärdats, senast igår. Kanske man kan lägga över IT-supporten dit också?

* Min barndomskamrat, yngre än jag, har varit sjuk ett tag och dog häromdagen, inte bra. Tur i alla fall att vi hann träffas för en lunch för 5-6 år sen.

* Pensionen ökade lite i år för en gångs skull - valår! Marginellt visserligen i jämförelse med löner förstår jag men alltid något. Och hyran ökade måttligt så jag får påökt  med ett par hundra i månaden. Det ska jag fira på lämpligt sätt när pensionen kommer den 19:e.

* Min köttkonsumtion dokumenteras dagligen och ligger utan speciella åtgärder klart under min gräns, 75 g/dag.

* Till sist har vi sett fatt alla TV-serier vi följer och missat när vi mest kollat Barnkanalen. Och snart nog är det årets första After Work på Pitchers.

Och i o med den här rapsodin är det nu Business As Usual i Mitt Sjuttital.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar