tisdag 6 april 2021

Vaccineringen är igång

I all vaccinkaos senaste tiden har vi i alla fall fått våra första vaccindoser inplanerade, både Margareta och jag. 

Det har varit så mycket trassel med uteblivna och uppskjutna leveranser av vaccin så riktigt riktigt säker kan man inte vara förrän sprutan sitter i armen men Margareta är säker nu, hon fick sin första spruta idag. Astra Zeneca och det gick förstås bra. Jag får min spruta nästa tisdag. 

Kommer du ihåg....?
Trots kaos och en del köproblem tycker jag ändå att den här operationen går rätt bra. Sjukvården har ju aldrig varit med om nåt sånt här tidigare och med ständiga omplaneringar kan väl inte allt gå helt snörrätt. Så att jag får min dos en vecka efter henne trots att jag är äldre är helt OK. No big deal.

Och det var  fint att höra att min vän Ernst är färdigvaccinerad precis som han borde vara. Vi råkade stöta på honom utanför hans bostad i närheten av vaccinationslokalen och vi fick en trevlig pratstund med honom på ljugarbänken. Gott om gamla minnen.

Tuffa solglasögon
Ernst fyllde 90 förra året, är aktiv på Facebook och vital i hjärnan som vilken 76-åring som helst. 

Vi är gamla vänner från dansklubben och trot eller ej, han går bara och väntar på att pandemin ska gå över så att han kan börja dansa igen!

När vi är färdigvaccinerade i sommar hoppas jag på jag på en resa. Inte till Medelhavet eller Florida än på ett tag, men en liten biltur kan det kanske bli. Ska man tom våga hoppas på en övernattning?  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar