tisdag 10 september 2019

Jobbig vecka

Mina veckor är alltid rätt välfyllda, men den här veckan var lite extra.

Började redan igår, måndag, med en extratur till stugan. Sotarn och ett annan intressant aktivitet som jag kanske tar upp i den här kanalen senare.

Så idag, tisdag; Begravning av en riktigt god kamrat. Hoppas det inte blir vardagsmat nu i Mitt Sjuttital med begravningar, men visst kommer det hända igen nu när min generation närmar sig 80 och sjukdomar kryper sig på. Men min kamrat var bara 74 och råkade ut för en olycka. Orättvist!

Men den här dan måste gå och jag ska få sjunga i kyrkan och på minnesstunden, det blir både svårt och fint.

I morgon onsdag en heldag till Hälleskogsbrännan. Det blir lättare, en trevlig heldagsutflykt till skogen som brann för fem år sen. Det var ett tag sen nu sen vi var där.

Torsdag . tvättstugan och en räcka ärenden på stan. Jag samlar på mig en lista som jag ska handla och den är rätt lång nu. Hoppas jag hittar allt i centrum, annars får jag väl åka runt till Erikslund och Hälla också. Förresten, det var ju nåt på IKEA så det får väl bli Erikslund också då. Hela dan kommer att gå. 

Fredag: Ögonläkarn för min starr. Den tiden har jag väntat på nu i 4-5 månader. Sen blir det väl minst lika  lång tid innan det kan bli operation, Och efter lunch packar jag träningsveckan och åker till Almunge för att ladda upp för lördagenl.

Lördag: Kl 10.00 går starten på halvmaran på Uppsala Kulturmaraton. Kommer nog att ta minst tre timmar för mig om jag nu orkar hela loppet. Och efter loppet bär det hemåt Västerås.

Kl 21.20 står jag nyduschad och uppsjungen på Stadsbiblioteket för att riva av 7-8 rocklåtar i min rockkör, Rock Everybody! Utantill och med entusiasm! Allt för kulturen!

För att hinna veckan fick jag boka av alla träningar på Actic, men några löppass hinner jag med för att vässa formen inför lördagen i Uppsala!   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar