söndag 2 juni 2019

On an On and On - Keep on rocking baby!

Abba är ju jämnåriga med oss, 70-75, så det passade ju bra att gå på Mamma Mia-födelsedagsparty. 

Dom är ju otroliga i att utnyttja sin musik och vi har sett en hel del ABBA. Musikalen såg vi redan 2002 och båda filmerna har vi sett, TV-dokumentärerna också. ABBA-museet har vi besökt och nu alltså partyt på Tyrol där de flesta nog var betydligt yngre än vi. Det är ju bara att ge sig när även yngre gillar ABBA. Det är ju lättsam och bra musik som håller än fast ABBA som grupp slutade sjunga 1982, för 37 år sen! Och håller än! Och dom kommer med ett par nya låtar i år med alla fyra fast dom la av för 37 år sen!

Det är ju bara att ge sig och skämmas lite att man hörde till dom där som en gång bara tyckte ABBA var kommersiellt skräp! Lukas 4:24 - men alla svenskar har ett förhållande till ABBA.

 

Om det är rock eller inte vet jag inte men vi har ett par ABBA-låtar i repertoaren i Rock Everybody som tex "On and On and On" som är tillräckligt  rockig för oss.

Samma party går i London också aedan länge och musikalen hade premiär där 1999 och spelas fortfarande! På Tyrol har partyt spelats sen 2016 och just när vi var där var det 700:e partyt och Björn Ulvaeus kom förbi och sa några ord:


Hur länge kan det hålla i sig? Dom riktigt unga som håller på Samir & Viktor, kommer dom också att tralla Dancing Queen en gång?

Keep on rocking Baby!       

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar