torsdag 21 mars 2019

Sköna sneakers

Nu är jag där igen, ett par nya skor och det måste dokumenteras för världen att ta del av.

Äkta sneakers från Legend
Det är nåt speciellt med mina fötter, dom är lite kräsna. Bara det där med strumpor är lite speciellt, dom vill inte ha vad som helst. Tubsockor går bort, nej strumporna ska vara tunna och helst lite trånga. Samma sak med skor. Hellre lite för små än för stora. Och lätta. Som mina nya Legend jag köpte igår. Sneakers.

Egentligen ska skorna vara släta, ljusbruna och med lädersula som dom där jag köpte i ett gatustånd i Rom 1994 för 50 kronor! Plagiat förstås och hade säkert nåt med maffian att göra men det var de skor jag nog trivts allra bäst med.

Eller möjligen mina Ecco jag köpte i juli 1980. Ljusbruna och lätta, men med tjock gummisula den gången, Jag hade nätt och jämt köpt dom innan jag blev sjuk och sängliggande en hel månad och några månader till innan jag kunde ta på skorna igen för en promenad utomhus, så dom skorna trivdes jag förstås också speciellt bra med.

21 mars rockas sockor
Varje år
Riktiga cowboysboots har jag letat efter ibland men inte hittat några än som jag gillat så det får väl vara. Men mina Legend-sneakers jag köpte igår fastnade jag för direkt. Lätta och sköna. Och jag erkänner, den där fräcka detaljen med lite grönt på hälen bidrog till att jag föll för dom här skorna. 799 på Scorett. Prisvärt.

Men dom får stå till sig inne i garderoben tills våren kommit lite längre. Idag med rockade sockor drar jag fortfarande på mig vinterkängorna.

Sen älskar jag att gå barfota på somrarna, men det är en annan sak och det får också vänta ett bra tag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar